Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Speedcomfort Narrow Duo set (A+2xB+2xC)


Omschrijving:

Meer weten? Als je voordat je koopt wat meer wil weten over SpeedComfort radiatorventilatoren, lees dan onze blogs:

  Wat is een radiatorventilator? SpeedComfort review Hoeveel kan je besparen? Hoe installeer je SpeedComfort? Welke ventilatoren heb jij nodig?
  Meer comfort met SpeedComfortAls jij vindt dat jouw huis niet snel genoeg warm wordt in de winter, dan zijn radiatorventilatoren van SpeedComfort de oplossing. SpeedComfort radiatorventilatoren circuleren warme lucht van de radiator sneller door de kamer, zodat de kamer sneller comfortabel aanvoelt. Daarmee geniet je niet alleen van meer comfort in huis, maar ook van een lagere energierekening. Doordat warme lucht sneller wordt gecirculeerd hoeft de cv-ketel minder hard te werken.
  Comfortabel besparenDoordat de verwarming in huis effectiever werkt wanneer je SpeedComfort ventilatoren installeert, werkt de cv-ketel minder lang. Ook kan de insteltemperatuur van de cv-ketel lager worden ingesteld. Vaak staat deze ingesteld op 80 to 85 °C. Als je radiatoren in huis voorziet van SpeedComfort radiatorventilatoren, kan de cv-ketel ingesteld worden op ongeveer 60 °C. Het comfort in huis gaat dan niet achteruit, maar het gasverbruik van de cv-ketel wordt wel lager. Volgens SpeedComfort kan je tot 30% besparen als je ventilatoren op elke radiator in huis plaatst. Bovendien gebruikt een SpeedComfort ventilator maar € 0,16 per jaar aan stroom. Je kan met SpeedComfort dus comfortabel besparen.
  Geschikt voor elk type radiatorSpeedComfort biedt een geschikte radiatorventilator voor elk type radiator. Als de open ruimte tussen de radiatorpanelen 7 centimeter of meer bedraagt, dan is SpeedComfort Basic geschikt. Voor radiatoren waar de open ruimte tussen 3,8 cm en 7 cm ligt, is SpeedComfort Narrow de passende oplossing. Voor convectors en convectorputten heeft SpeedComfort de Convector ventilator. SpeedComfort biedt verschillende accessoires zoals verlengkabels en pootjes zodat deze ventilatoren op bijna elke radiator passen. Let wel op dat SpeedComfort ventilatoren niet geplaatst kunnen worden op gietijzeren radiatoren.

  Merk:
 • SpeedComfort

 • Levertijd:
 • 1 - 2

 • Verzendkosten:
 • € 4.95

 • EAN Code:
 • 8719324414326Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 99.00
  Bestellen

Meest bekeken buiten

Princess 347000 Slimme Verwarmings- & Verkoelingstoren

Princess 347000...

 
Prijs: € 165.00

2-in-1 designDe Slimme Verwarmings- en...

Meer informatie
Philips Hue Filamentlamp - Warm wit licht E27 - Globe (met bluetooth)

Philips Hue...

 
Prijs: € 29.99

Makkelijke slimme verlichtingDe vintage globevorm...

Meer informatie
Marmitek Glow LI ledlamp 3-pack - Warm Wit Filament Bol

Marmitek Glow LI...

 
Prijs: € 55.99

Knusse verlichtingGeniet van een knusse sfeer met...

Meer informatie
WOOX R4600 Smart Camera

WOOX R4600 Smart...

 
Prijs: € 24.99

Slim en toch simpelDe WOOX Smart Camera is een...

Meer informatie
OSRAM SMART+ Tuinverlichting Mini Multicolour Basis Set

OSRAM SMART+...

 
Prijs: € 59.99

Nooit meer uit je luie stoelDeze slimme...

Meer informatie